Termeni şi Condiţii

Termeni si Conditii de colaborare si utilizare a serviciilor eOferteCazare.ro

In tot cuprinsul acestui document, prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.eOferteCazare.ro, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor www.eOferteCazare.ro.

In momentul accesarii site-ului www.eOferteCazare.ro acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea site-ului www.eOferteCazare.ro.


Pentru agentiile partenere:

Completand formularul de inscriere pe site-ul www.eOferteCazare.ro, sunteti de acord ca toate materialele trimise prin formulaul de inscriere sau ulterior prin unul din formularele din site, sa fie afisate pe www.eOferteCazare.ro cu sigla www.eOferteCazare.ro. 
eOferteCazare.ro accepta afisarea adreselor web al unitatilor de cazare la sectiunea de contact numai prin link exchange!

 
eOferteCazare.ro in relatiile cu tertii:

eOferteCazare.ro doar pune la dispozitia agentiilor partenere ( companii hoteliere, pensiuni, etc. ) un spatiu de reclama administrat de catre acestea prin intermediul unui cont de administrare ( user + parola ). Toate informatiile afisate pe www.eOferteCazare.ro sunt introduse de catre agentiile partenere, asadar eOferteCazare.ro nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre acestea. Agentia partenera este singura responsabila de informatiile afisate pe www.eOferteCazare.ro, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa. Daca o agentie partenera afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unei agentii partenere va fi adresata direct agentiei ofertante.


Pentru turisti:

Se poate intampla ca unele aspecte sa fie omise de catre proprietari in descrierile lor. Inainte de a plati unei unitati de cazare asigurati-va ca ati inteles bine din convorbirea telefonica cu proprietarul sau cu receptia unitatii respective care sunt conditiile pentru pretul stabilit: dotarile camerei ( baie proprie, tv, intervalul de timp la care se schimba lenjeria si prosoapele ), programul de apa calda, marimea camerei, marimea patului, etajul la care va cazati, eventuali factori de zgomot, distanta fata de punctele dumneavoastra de interes ( in minute si in metri ), conditii de parcare, etc.


Pentru toti utilizatorii site-ului eOferteCazare.ro:

Toate informatiile si imaginile afisate pe eOferteCazare.ro (atat in cazul unitatilor de cazare cat si in cazul informatiilor sau atractiilor turistice din localitati) sunt introduse de catre agentiile partenere sau de alti utilizatori ai site-ului. Logo www.eOferteCazare.ro afisat pe imagini este generat automat de un script pentru fiecare imagine incarcata pe server, deci nu este folosit ca drept de autor, ci pentru reclama site-ului si pentru a descuraja copierea si reutilizarea pe alte site-uri.


Continutul existent pe eOferteCazare.ro care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii, software precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al eOferteCazare.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale fara acordul administratorilor eOferteCazare.ro.

Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018