Cazare Vila Geo din Focsani

Jud. Vrancea , Loc. Focsani | Coordonate G.P.S.: N 45.7062 si E 27.1877 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Vila Geo va pune la dispozitie 7 camere dotate cu pat dublu, tv cu cablu, aer conditionat, baie proprie fiecarei camere, mobilier modern. Unitatea de cazare dispune si de o camera dotata cu pat dublu, televizor cu plasma, baia acestei camere este dotata in plus fata de celelalte camere cu jacuzzi.

In curtea Vilei Geo este amenajata o piscina pusa la dispozitie clientilor nostri pe perioada sederii la unitatea noastra.

Va asteptam cu drag la Vila Geo!

Rezervari doar telefonic!

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
JacuzziJacuzzi
ParcareParcare
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
PiscinaPiscina
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
TerasaTerasa

Capacitate: 14 locuri in 7 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018