Cazare Casa Bazna din Bazna

Bazna, Jud Sibiu | Coordonate G.P.S.: N 46.1999 si E 24.2813 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Casa Bazna este situata in inima Transilvaniei si reprezinta o destinatie cautata de foarte multi turisti, atat din tara, cat si din strainatate. Va punem la dispozitie 42 de camere.

Statiune balneara, aflata intr-o zona cu o clima propice, este cunoscuta pentru baile in apa bogata in iod si brom.

Aceasta zona este recomandata pentru afectiuni reumatice, pentru probleme cu articulatiile, afectiuni post - traumatice, afectiuni ale sistemului nervos. Zonele de tratament aflate in apropiere de Bazna asigura conditii optime pentru refacere si recreere.

Cele mai importante motive pentru care pesniunea este vizitata tot timpul anului sunt: recreere, refacere, excursii cu bicicletele, excursii de vanatoare.

Casa Bazna dispune de urmatoarele tipuri de camere si urmatoarele servicii:
- 42 camere duble cu dus/toaleta, Tv, telefon, minibar
- Restaurant de 60 locuri
- Bar
- Locuri de parcare

Localizata intr-un spatiu pitoresc, Casaa Bazna reprezinta o combinatie intre traditie si confort.
Tratament
Pentru tratarea afectiunilor ale articulatiilor, dereglarilor de metabolism, terapie post operatorii si post - traumatice, artroza, afectiuni ginecologice.
Aceste tratamente se efectueaza in cadrul clinicii, utilizand aparatura moderna. Echipamentul corespunzator pentru terapie - sali, piscina acoperita, sauna si sala de fitness, asigura o recuperare rapida.

Comuna Bazna este asezata langa un afluent al raului Tarnava Mica, la 17 km nord-vest de orasul Medias si la 6 km de comuna Blaje. Aceasta asezare este construita in jurul a 2 strazi principale asezate de-a lungul paraului. Prima atestare documentara a localitatii dateaza din anul 1302, atunci satul fiind numit Bozna.
Bazna se dezvolta repede dupa ce colonisti sasi veniti din Germania s-au stabilit in aceasta zona. Documentele istorice mentioneaza ca in anul 1516 in Bazna au locuit 82 familii de crasmari, 3 vaduve, 2 ciobani si un invatator.
Existenta gazului metan in aceasta localitate este inscrisa in documentele istorice incepand cu anul 1672. Guvernatorul populatiei germane din acea perioada, Valentin Franck von Frankenstein, a relatat in versuri despre existenta gazului metan.


Wellness
Impachetarile cu namol de la Bazna merita pe buna dreptate aprecierea vizitatorilor. Sarea de la Bazna, bogata in iod si brom este folosita pentru bai relaxante. Rezultatele dupa un astfel de tratament sunt vizibile.
A) Apele minerale sarate-iodurate, folosite sub forma de bai, au un efect complex datorita actiunii concomitente a celor trei factori: termic, mecanic si chimic.
B) Namolul de Bazna prezinta o plasticitate si o consistenta moale, cu dispersiune foarte fina, care nu necesita o pregatire prealabila pentru tratament, pretandu-se, datorita proprietatilor sale, la impachetari, dupa ce mai intai este incalzit; se aplica pe piele la temperaturi de 42-45°c.
C) Sarea de Bazna se obtine in statiune direct din apele minerale, prin evaporare la incalzire. Folosirea ei se face sub forma de comprese, cataplasme, in special pe adomen. Se dilueaza 25 g sare de Bazna intr-un litru de apa. Pentru baile partiale, concentratia este de 1/2 kg sare la litru, iar pentru baile generale 1-2 kg sare.

Va asteptam la Casa Bazna!

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
Sanie trasa de caiSanie trasa de cai
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
PiscinaPiscina
RestaurantRestaurant
SpalatorieSpalatorie
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
Plata cu cardulPlata cu cardul
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Capacitate: 84 locuri in 42 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018