Cazare Casa de vacanta Monica din Sarateni

Sarateni, Str. Vass nr. 106 | Coordonate G.P.S.: N 46.5618 si E 25.0123 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Casa de vacanta Monika 1 si casa de vacanta Monica 2 se situeaza in aceaasi curte.

Casa de vacanta Monika I ofera cazare in 3 camere cu doua paturi duble, dotate cu 2 grupuri sanitare, compusa din camera 1 si 3 avand baie comuna, respectiv camera 2 avand baie proprie.
Casa de vacanta Monika 2 ofera cazare in 7 camere cu doua paturi simple in fiecare camera, compusa din camerele 4 si 5 cu baie comuna din hol, respectiv camerele 6, 7, 8, 9 si 10 cu bai proprii.

Pensiunea se afla la o distanta de 3, 5 Km de Lacul Ursu si la 7 km de renumita Salina Praid. Ofera cazare in 10 camere moderne, dotate cu grup sanitar, apa calda, incalzire cu centrala termica pe lemn, televizor color cu cablu Tv. , bucatarie comuna dotata.
Dispune de parcare pazita, curte cu gratar, spatiu pentru teren de joaca pentru copii, sala de mese (dotata cu lada frigorifica, cuptor cu microunde), acces la bucatarie, cu televizor. La cerere oferim pana la 3 mese/zi.

Pensiunea este o constructie noua, data in circuit in luna August 2007.

Deoarece Sovata este situata in inima Ardealului, se poate vizita imprejurimile din zona: varful Saca, Piatra Cserepes, ruinele cetatii Rapsone, varful Bekecs, Muntii Harghitei, Cabana Bucin, Lacul din Bezid, muzeul de palarii din paie, Criseni, Salina Praid, pastravaria din Campul Cetatii, centrul etnografic Corund, Catatea din Sighisoara, Castelul Lazar din Lazarea, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Palatul Culturii Targu-mures, Lacul Sfantu Ana, Muzeul Tamasi Aron din Lupeni.

Ferit de zgomotul automobilelor si de praf, invaluita in cantec de greieri si raze de soare, Casa de vacanta Monika 1 si Monika 2.

Va asteptam la Casa de vacanta Monika!

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Sanie trasa de caiSanie trasa de cai
Se accepta animaleSe accepta animale
Teren de sportTeren de sport
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet prin cabluInternet prin cablu
LivadaLivada
Masa de ping pongMasa de ping pong
Ferma proprieFerma proprie
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa

Capacitate: 23 locuri in 10 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018