Cazare Hotel Clipa din Drobeta-Turnu Severin

Drobeta Turnu Severin, Str. Brincoveanu nr. 165 | Coordonate G.P.S.: N 44.6345 si E 22.6554 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Hotel Clipa se defineste prin rafinament, eleganta, reprezentand spatiul ideal de relaxare, intr-un ambient de lux, unde te poti bucura de liniste, fiind in acelasi timp aproape de centrul de afaceri si comercial al orasului Drobeta Turnur Severin.

hotel Clipa se afla in inima orasului Drobeta Turnu Severin, cu o suprafata de peste 1000 mp, iti ofera toate conditiile pe care le astepti de la un hotel de trei stele.

Pentru petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut, va punem la dispozitie urmatoarele: masaj, restaurant cu bucatarie internationala, bar, room service, transport auto, spalatorie, terasa, sala de mese.

Camerele spatioase, confortabile sunt dotate cu aer conditionat, grup sanitar propriu, minibar, telefon, televizor, internet nelimitat, seif in camera, uscator de par, incalzire centrala.

Va asteptam la Hotel Clipa pentru un sejur de vis!

Facilitati de cazare:

ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
Cutie de valoriCutie de valori
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
SpalatorieSpalatorie
BarBar
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
MasajMasaj
Plata cu cardulPlata cu cardul
Room ServiceRoom Service
Sala de meseSala de mese
Schimb valutarSchimb valutar
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Capacitate: 30 locuri in 15 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018