Cazare Hotel Complex Lostrita din Blidari

Blidari, Str. Principala nr. 13 B | Coordonate G.P.S.: N 47.779 si E 23.6121 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Hotel Complex Lostrita la poalele muntelui Ignis, se afla, gazda unei pastravarii proprii. Situata intr-o zona mirifica, la 18 km de Baia Mare.

Pastravaria Lostrita este una noua si moderna cu casa de incubatie proprie. Pastravii au un gust si o savoare deosebita, datorita furajarii ecologice si a apei naturale de munte in care sunt crescuti.

Se remarca prin eleganta motelului ale carui camere matrimoniale, camere cu 2 sau 3 paturi, dotate cu camere de baie proprii, ofera 52 locuri de cazare.

Deosebit prin intimitatea restaurantului si prin gustul fin al preparatelor, dar mai ales al pastravilor. Deosebit prin calitatea serviciilor oferite.

Preparat dupa retete proprii, pastravul este specialitatea casei si este servit alaturi de alte preperate specifice zonei in restaurantul complexului dispus in 2 sali de mese si un salon amenajat in stil vanatoresc, oferind impreuna 85 de locuri de cazare.

Vara, terasa amenajata deasupra unuia dintre bazine, permite servirea mesei in aer liber si vizionarea in acelasi timp a spectacolului oferit de pastravi. Aceasta terasa dispune de 80 de locuri impreuna cu 2 foisoare si 2 mese amenajate in jurul unei fantani.

Complexul dispune de o pastravarie proprie, proiectata pentru 15 tone de pastrav anual. Pastravaria este alimentata cu apa din raul Firiza si are o casa de incubatie proprie unde se pot produce circa 500. 000 bucati de pastrav.

Pentru micii producatori de pastravi, din zonele limitrofe se asigura materialul necesar constand din icre incubate sau puiet de 6 luni si 1 an.

Pastravul are calitati gustative deosebite datorita apei reci din aceasta zona. Administratorul complexului are o vechime in domeniul pastravului, de peste 25 de ani, contribuind la popularea mai multor pastravarii din Romania. La aceasta ora se experimenteaza selectionarea pastravului Jumper american, adaptat la conditiile de mediu din zona, acesta atingand parametri de crestere a pastravului danez.

Pentru mai multa intimitate, complexul ofera spre cazare o vila cu: bucatarie, living, semineu, 3 dormitoare, 2 bai, jacuzzi, Tv si o terasa cu vedere spre bazinele cu pastravi.

Va asteptam cu drag la Hotel Complex Lostrita!

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
Sanie trasa de caiSanie trasa de cai
Se accepta animaleSe accepta animale
ATVATV
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet prin cabluInternet prin cablu
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
SpalatorieSpalatorie
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
Room ServiceRoom Service
Sala de meseSala de mese
Schimb valutarSchimb valutar
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Capacitate: 52 locuri in 20 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018