Cazare Pensiunea La Popescu din Fetesti

Fetesti, Jud Ialomita | Coordonate G.P.S.: N 44.374 si E 27.8421 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Pensiunea La Popescu este situata la iesirea dupa autostrada Bucuresti - Constanta la km 143 inspre Fetesti circa 1 km pe malul stang al bratului Borcea in aval de podurile Borcea la km 42.

Pensiunea este amplasata intr-o zona izolata departe de agitatia si zgomotul oraselor pentru a va putea relaxa cat mai mult.

Pensiunea la Popescu va ofera un colt in natura celor pasionati de pescuit cat si celor dornici de relaxare sau un mic concediu.

Intregul ambient al pensiunii transmite o senzatie placuta de bine, de frumos:
- camerele generoase si primitoare imbratisate de pretutindeni de soarele care surade prin ferestrele mari.
- priveliste frumoasa catre bratul Borcea.

Pensiunea la Popescu va ofera si un restaurant rustic cu specific pescaresc cu multe preparate din peste cat si protap si rotisoare.

Unitatea mai ofera si plimbari cu salupa, pescuit sportiv, teren de fotbal cu nocturna, masa de ping pong, teren de tenis, vizionare pasari exotice, dormire pe bac sau ponton. Iazuri de peste, mese festive si multe altele.

Va asteptam la Pensiunea La Popescu!

Capacitate: 40 locuri in 20 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018