Cazare Cabana Retezat din Rau de Mori

Rau de Mori, Str. Principala nr. Fn | Coordonate G.P.S.: N 45.4989 si E 22.8528 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Cabana Retezat este situată în Ţara Haţegului, la poalele Munţilor Retezat. "Cabana Retezat" este o pensiune spaţioasă, care vă oferă servicii de cazare şi masă, spaţii destinate relaxării şi o atmosferă primitoare şi prietenoasă, într-un cadru natural desăvârşit.

Vă pune la dispoziţie camere cu mobilier rustic, dar cu finisaje moderne. Fiecare cameră beneficiază de încălzire centrală, televizor, grupuri sanitare proprii şi apă caldă curentă.

În restaurantul "Cabanei Retezat" puteţi savura preparate specifice bucătăriei locale, într-un cadru intim şi prietenos.

Am amenajat spaţii în aer liber sau acoperite precum lobby, sauna, piscina sau zona pentru pregătit grătarul.

Mâncarea este de bază, la noi în Ardeal, mai ales când ajungi să te bucuri de aerul tare şi curat de munte. De aceea, noi ne întâmpinăm oaspeţii cu preparate tradiţionale, proaspete şi bune, gătite chiar în restaurantul Cabanei Retezat.

Complexul de servicii al "Cabanei Retezat" vă oferă posibilitatea de a înota în piscina acoperită aflată lângă pensiune, de a vă bucura de saună sau de a face un grătar cu prietenii în spaţiul special amenajat.

Sala de training complet mobilată oferă posibilitatea companiilor să organizeze sesiuni de formare şi team-building.

Va asteptam la Cabana Retezat!

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Rau in curteRau in curte
Sala de conferinteSala de conferinte
Teren de sportTeren de sport
TV in livingTV in living
PiscinaPiscina
RestaurantRestaurant
SaunaSauna
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
LivingLiving
Sala de meseSala de mese
SemineuSemineu
TerasaTerasa

Capacitate: 39 locuri in 14 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018