Cazare Complex Turistic Alessia din Lupeni

Lupeni, Str. Tusului nr. 1 | Coordonate G.P.S.: N 45.3608 si E 23.2373 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Complexul turistic Alessia este strajuita de grupa de munti Retezat - Godeanu, situata intr-o zona ferita de zbuciumul urban fiind inconjurata doar de natura si munti.

Aflata la 500 m altitudine, linistea complexului este intrerupta doar de fosnetul padurii si susurul paraului Tusu care trece prin zona.

Complexul turistic Alessia situat la poalele vf. Muntos Negrele, se afla in imediata apropiere a Statiunii Straj, mai exact la 2 km distanta.

Daca doriti sa petreceti cateva zile in mijlocul naturii, sa profitati de privelistile minunate pe care vi le oferim, atunci va asteptam la Complex turistic Alessia.

Va asteptam la Complex Turistic Alessia!

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Frigider in unitateFrigider in unitate
BarBar
Internet wirelessInternet wireless
Sala de meseSala de mese

Capacitate: 28 locuri in 11 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018