Cazare Pensiunea Carul Din Stele - Turnul Medieval din Beharca

Comuna Cotofenii din Fata, Sat Behatca

Reper obligatoriu pentru toti cei care doresc sa guste o mancare traditionala romaneasca, Pensiunea-Restaurant “Carul din Stele” abunda de un farmec inegalabil, nemaiintalnit prin partile locului. Situat intr-o zona linistita, cu frumuseti naturale in cea mai pura forma si, nu in ultimul rand, mancare buna si indestulatoare, “Carul din Stele” reprezinta locul ideal pentru petrecerea weekend-ului si, de ce nu, a unei minivacante. Veti savura mancaruri felurite de prin partile Olteniei, dar si de pretutindeni, de prin tara, gatite cum numai oltencele stiu s-o faca. Si pentru ca o mancare buna se insoteste intotdeauna de o muzica de calitate, taraful nostru va va incanta simturile cu muzica populara autentica. Vechea arta de a face gratar la foc viu si nu pe jar e la mare pret la noi, caci protapul e gata pregatit pentru a-si intampina musteriii.

Si, daca drumetul ostenit, doreste sa se odihneasca, camerele Pensiunii ii stau la dispozitie, cu toate facilitatile pe care numai un local de **** margarete le poate oferi:camere confortabile cu acces gratuit la internet, aer conditionat ,minibar, smart tv,seif, o zona de relaxare confortabila si un birou.Toate camerele beneficiaza de halate de baie si papuci.
Baia este dotata cu cada si ofera uscator de par.
Sauna si sala fitness este pusa la dispozitia oaspetilor gratuit.
Este disponibil room service de dimineata devreme pâna seara târziu.

Restaurantul este decorat cu mult bun gust, pentru a recrea atmosfera unui local autentic romanesc, in care jocul volumelor este atent studiat, iar lemnul da o nota distinctiva. Terasa amenajata in acelasi stil, este locul ideal pentru petrecerea unei dupa amieze linistite, departe de zgomotul orasului, dar poate fi si locul potrivit pentru evenimente speciale,petrecute alaturi de cei dragi. Alte facilitati: sala fitness, sauna, sala conferinte, piscina.

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
TV in livingTV in living
FaxFax
Internet prin cabluInternet prin cablu
PiscinaPiscina
RestaurantRestaurant
Sala de fitnessSala de fitness
SaunaSauna
Seif la receptieSeif la receptie
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Plata cu cardulPlata cu cardul
Room ServiceRoom Service
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Pret general: 220 lei (data actualizare: 09-02-2016)

Capacitate: 30 locuri in 15 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018