Cazare Vila Argentina din Saturn

Saturn, Str. Str. Green Port nr. 6 | Coordonate G.P.S.: N 43.8283 si E 28.5912 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Vilele Argentinia,cuprind doua vile superbe, este amplasat in statiunea Saturn la 150m de Marea Neagra, pe strada Greenport, iar in apropiere se afla un important centru comercial si un balnear.

Complexul de vile Argentinia este o constructie noua, parter plus etaj, cu o capacitate de cazare de 22 camere, 50 locuri, care asigura un confort foarte ridicat, la preturi foarte convenabile.

Pentru o vacanta confortabila si fara griji in fata complexului este amenajat un spatiu verde pentru delectare si relaxare.

Atunci cand nu doriti sa luati masa la restaurant, un gratar pregatit de dumneavoastra, reprezinta o alternativa ce vi se ofera pentru serile de vara calduroase, in compania prietenilor sau a rudelor.
In fata complexului este amenajata o parcare ingradita si permanent pazita.

Accesul la etaj se face prin exterior, la acest nivel gasindu-se 10 camere, fiecare cu balcon.
Toate camerele au ca dotari standard baie cu dus (apa calda in permanenta)frigider, televizor + cablu 47 posturi, aer conditionat, mobiliar modern, lenjerie noua, geamuri termopan din Pvc cu plasa contra insectelor.

Baile sunt finisate si dotate la un standard de 3 stele, totul fiind de o calitate exceptionala, oferind un confort sporit de relaxare.
Va asteptam la Vila Argentinia!

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Gradina/CurteGradina/Curte

Capacitate: 50 locuri in 22 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018