Cazare Vila Elodie din Jupiter

Jupiter, Str. Camping Zodiac Zona Est nr. 45 | Coordonate G.P.S.: N 43.8564 si E 28.6037 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Construita in anul 2004, vila Elodie are ca spatii de cazare 8 camere cu 2 paturi (2 locuri), care nu se pot uni, si 4 apartamente cu un dormitor cu pat matrimonial si canapea extensibila in living (4 locuri).

Vila dispune de centrala termica proprie, pentru incalzire si apa calda, iar fiecare spatiu de cazare are in dotare aparat de aer conditionat, tv color-cablu, frigider, telefon interior, internet wirless.

Situat intr-o zona linistita, dar centrala, relativ apropiata de plaja (cca 250 m), clubul Elodie cuprinde, pe langa vila cu aceeasi denumire, un restaurant cu salon interior si terasa, linie de autoservire, piscina, teren de sport cu gazon sintetic si instalatie de nocturna, internet wirless, locuri de parcare etc, toate amplasate intr-un spatiu generos si gazonat, situat in incinta fostului camping Zodiac.

La solicitare, spatiile de cazare pot fi dotate, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 16 ani, cu un pat suplimentar la un tarif reprezentand 25% din cel al spatiului de cazare. Copii in varsta de pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara a li se asigura pat suplimentar.

Serviciile de masa sunt asigurate in sistem a la carte si vor fi valorificate la baremurile minimale de:
- 80lei/zi/pax, pentru pensiune completa;
- 50lei/zi/pax, pentru demipensiune (formula de masa minimala in perioada 3 iulie – 30 august);
- 20lei/zi/pax, pentru mic dejun (formula minimala pentru perioadele 04. 05 – 02. 07 si 31. 08 – 27. 09).
Pentru copii in varsta de pana la 7 ani serviciile de masa sunt optionale, iar pentru cei in varsta cuprinsa intre 7 si 16 ani se poate opta si pentru formula de masa cu reducere de 50% fata de baremul pentru adulti.

Va asteptam la Vila Club Elodie!

Facilitati de cazare:

Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Teren de sportTeren de sport
TV in livingTV in living
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
PiscinaPiscina
RestaurantRestaurant
Sala de fitnessSala de fitness
SpalatorieSpalatorie
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa

Capacitate: 32 locuri in 12 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018