Cazare Pensiunea Casa Maria din Sambata de Sus

Sambata de Sus, Str. Zona Turistica nr. 25 | Coordonate G.P.S.: N 45.7627 si E 24.8264 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Oaza de liniste la poalele muntilor Fagaras, langa manastirea Brancoveanu si partia de sky, Casa Maria a fost infintata de fam. Sandru Nicolae si Viorica pe o suprafata de peste 1200mp din anul 2000, oferind spatiu de cazare si bucatarie, pe tot parcursul anului, in constructii din lemn cu incalzire centrala si televiziune prin satelit.

Pensiunea dispune de 2 camere cu 2 paturi duble (4 persoane) si 4 camere cu un pat matrimonial (2 persoane), fiecare cu baie proprie si incalzire centrala.

Pe perioada anotimpului cald, in afara celor 6 camere, pensiunea mai ofera posibilitatea cazarii in alte 4 camere tip bungalou cu pat matrimonial. Aceste camere dispun de chiuveta individuala si grup sanitar comun (dus si 2 toalete).

Pensiunea dispune de un spatiu vast de parcare, mese in curte, loc special amenajat pentru gratar (interior si exterior), foisor, masa de ping pong, piscina pe perioada verii, spatiu verde.

Casa Maria ofera posibilitatea pregatirii si organizarii de mese festive si focuri de tabara.

Propietate privata Casa Maria dispune de alimentare cu gaze naturale si retele de apa din sursa proprie. Pe langa spatiile special amenajate pentru cazare, prepararea si servirea mesei, mai dispune si de spatiu de parcare pentru autoturismele clientilor.

Datorita accesului direct la sosea aprovizionarea cu alimente si medicamente se face usor si rapid din localitatile Sambata de Sus, Sambata de Jos, Voila, orasul Victoria, mun. Fagaras sau din celelalte localitati.

Alimentarea cu combustibil a autoturismelor se poate face de la statiile Peco din Sambata de Sus (9km), Voila (16km), Victoria (19km)sau Fagaras(27km).

Capacitate 18 locuri in 6 camere cu baie si 8 locuri in 4 camere (bungalou cu baie comuna).

Va asteptam la Casa Maria!

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
Rau in curteRau in curte
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
Gradina/CurteGradina/Curte
LivingLiving
Sala de meseSala de mese
Transport autoTransport auto

Capacitate: 16 locuri in 6 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018