Cazare Hotel Piatra Craiului din Paraul Rece

Paraul Rece, Str. Valea Rasnoavei nr. 10 | Coordonate G.P.S.: N 45.5135 si E 25.5084 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Complexul turistic Piatra Craiului este situat in statiunea Paraul Rece, la 7 km de orasul Predeal, beneficiind de o pozitie pitoreasca, aparent izolata de statiune, departe de zgomotul soselei.

Cele 22 camere ale Hotelului Piatra Craiului, clasificat la 2 si 3 stele, sunt complet renovate, dispun de grup sanitar propriu, sistem propriu de incalzire, tv color, minibar, tv cablu, internet si asigura cazarea turistilor in 14 camere cu 2 locuri si 8 garsoniere ( 3 locuri) cu scara interioara.

Restaurantul "Piatra Craiului", clasificat la 3 stele, a fost modernizat si extins in anul 2009. Astfel, clientii nostri pot savura preparatele cu specific romanesc si international intr-un ambient agreabil si modern. Avand privelistea Postavarului, terasa hotelului "Piatra Craiului", cu o capacitate de 120 locuri, este un loc relaxant unde se pot organiza mese festive, seri distractive, foc de tabara, etc.

Sala de conferinte cu o capacitate 100 locuri ofera conditii optime pentru conferinte si servicii adiacente, fiind dotata cu: ecran proiectie, retroproiector, fllipchart, videoproiector, sistem sonorizare
Calculator, Xerox

Sala de sport a complexului dispune de: Bazin jacuzzi, Sauna, Sala de forta cu aparate de ultima generatie, Salon de masaj.

Complexul Piatra Craiului asigura toate conditiile pentru organizarea diferitelor evenimente, teambuilding, intruniri, aniversari, etc. Posibilitatile de agrement sunt diversificate, in functie de anotimp, astfel:

Extreme Aventura Parc

Din cadrul Complexului „piatra Craiului” sta la dispozitia clientilor temerari pentru entertainment -relaxare si aventura- si dezvoltare personala (cresterea gradului de adaptabilitate si dezvoltarea spiritului de echipa). Parcul este deservit de traineri formatori cu certificate de calificare acordate de Outward Bound International si este echipat la standarde internationale, cuprinzand : gradina de corzi si patru tiroliene cu lungimi intre 30 si 80 m, parc de team-building, panou de catarare cu dimensiunea de 12 x 6 m cu sase trasee de dificultati diferite.
Se organizeaza de asemenea tiroliene in Cheile Rasnoavei pentru activitati specifice de Outdoor Education

Schi

Daca vacanta dumneavoastra este programata iarna, Complexul Piatra Craiului va asteapta pe partia proprie de schi dotata cu instalatie de iluminat nocturn si teleschi. Centrul de inchiriere material sportiv este deschis non stop

Alte posibilitati de agrement: drumetii, excursii organizate cu ghid sau fara, paint ball, partide de pescuit, tenis de camp, trasee montane cu A. T. V. , etc

Hostel Carpati din cadrul Complexului este clasificat la 2 stele si se afla în imediata apropiere a acestuia, ofera cazare pentru tineri, sportivi, studenti, în :

* camere cu 2, 3, 4, locuri, grupuri sanitare comune


In orice anotimp, va asteptam la Complexul Piatra Craiului pentru petrecerea unei vacante de neuitat!

Facilitati de cazare:

Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
JacuzziJacuzzi
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
ATVATV
Cutie de valoriCutie de valori
FaxFax
RestaurantRestaurant
Sala de fitnessSala de fitness
SaunaSauna
Seif la receptieSeif la receptie
SpalatorieSpalatorie
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
MasajMasaj
Plata cu cardulPlata cu cardul
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa

Capacitate: 52 locuri in 22 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018