Cazare Pensiunea Restaurant Cetate din Codlea

Codlea, Str. Lunga nr. 111 | Coordonate G.P.S.: N 45.6889 si E 25.4636 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Pensiunea Restaurant Cetate Codlea, situata in centrul istoric al orasului, la numai 12 km de municipiul Brasov, dateaza din anul 1838, numindu-se pe vremea aceea restaurantul "Cetatea Neagra".

In timp, s-au facut anumite modificari, astfel incat, in anul 2007 Pensiunea Restaurant Cetate, a ajuns la un inalt nivel de confort si ambient. La dispozitia dumneavoastra stau cele 6 camere si un apartament, iar restaurantul nostru, va ofera un meniu bogat, proaspat si accesibil, preparat de maestrii nostrii bucatari.

Datorita capacitatii de 200 de locuri a restaurantului, putem organiza nunti si alte diferite evenimente.
In anotimpul calduros, masa se poate servi pe minunata terasa a restaurantului.

Facilitati de cazare:

ParcareParcare
FaxFax
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
SpalatorieSpalatorie
Room ServiceRoom Service
TerasaTerasa

Capacitate: 16 locuri in 8 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018