Cazare Pensiunea Exotic din Codlea

Codlea, Str. Liliacului nr. 1 | Coordonate G.P.S.: N 45.6978 si E 25.4455 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Pensiunea Exotic Codlea, situata in orasul Codlea, la numai 12 km de municipiul Brasov, si-a deschis portile in luna Decembie 2007.

Puteti apela oricand la serviciul nostru de Room - Service, care va poate oferi si servicii de curatatorie, sau sa va puna la dispozitie jocuri distractive.

Pensiunea Exotic va asteapta cu 18 camere duble foarte spatioase, primitoare si echipate complet pentru ca dumneavoastra sa va simtiti foarte confortabil, cu:
-baie in camera;
-minibar;
-internet;
-telefon;
-muzica ambientala;
-tv.

Pensiunea Exotic pune la dispozitia dumneavoastra si 2 living-uri, unul cu o capacitate de 40 de locuri si cel de-al doilea cu o capacitate de 16 locuri, unde va puteti petrece timpul liber sau puteti servi micul dejun.

Va asteptam la Pensiunea Exotic!

Facilitati de cazare:

Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
TV in livingTV in living
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
RestaurantRestaurant
BarBar
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
MasajMasaj
Plata cu cardulPlata cu cardul
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa

Capacitate: 36 locuri in 18 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018