Cazare Cabana Lunca Popii din Bunesti

Bunesti, Str. Bisericii nr. 7 | Coordonate G.P.S.: N 46.1075 si E 25.0653 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Vila, in suprafata locuibila de 700mp, cu spatii generoase, dar discreta in acelasi timp, a fost terminata in anul 2009 si beneficiaza de toate amenajarile necesare pentru o locuire confortabila.

Casa a fost gindita in asa fel incit sa se inscrie in cel mai firesc mod in peisajul caselor transilvanene, cuprinde 7 dormitoare (4 dormitoare la parter si 3 dormitoare la etaj), 4 bai cu grup sanitar, bucatarie de 40mp cu spatiu de luat masa si toate utilitatile, 2 terase - la parter terasa de 60mp, la etaj terasa privata de 30 mp, biblioteca si sufragerie de 80mp, ce cuprinde masa de 12 persoane, cheminee, masa de joc, canapea si fotolii.

Trei dintre dormitoarele de la parter au acces la o baie si un grup sanitar, iar cel de-al patrulea- situat in coltul opus al casei- beneficiaza de baie proprie.

Exista si un jeep 4x4 pt plimbari. . .

Va asteptam la Conacul Lunca Popii!

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
CramaCrama
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
JacuzziJacuzzi
ParcareParcare
Sanie trasa de caiSanie trasa de cai
Se accepta animaleSe accepta animale
TV in livingTV in living
ATVATV
Cutie de valoriCutie de valori
Frigider in unitateFrigider in unitate
SpalatorieSpalatorie
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Plata cu cardulPlata cu cardul
SemineuSemineu
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Capacitate: 18 locuri in 8 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018