Cazare Hotel Bistrita din Bistrita

Bistrita, Str. Piata Petru Rares nr. 2 | Coordonate G.P.S.: N 47.1402 si E 24.5029 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Hotel Bistrita este amplasat in centrul istoric al orasului, ofera 45 de camere standard si business (pat matrimonial, doua paturi individuale si apartamente), sala de conferinta cu o capacitate de 30 de locuri si restaurant.

Sistemul centralizat de climatizare care asigura un ambient placut in fiecare camera, asezarea intr-o zona linistita sunt menite sa adauge o nota de confort si relaxare.

Accesul in camera pe baza de cartela, conectarea la internet prin cablu si wireless, serviciile de buna calitate asigura un sejur placut.

Facilitati de cazare:

ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
Se accepta animaleSe accepta animale
Cutie de valoriCutie de valori
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet prin cabluInternet prin cablu
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
SpalatorieSpalatorie
Internet wirelessInternet wireless
Plata cu cardulPlata cu cardul
Room ServiceRoom Service
Sala de meseSala de mese
Transport autoTransport auto

Capacitate: 90 locuri in 45 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018