Cazare Cabana Cetatile Ponorului din Padis

Padis, Str. Valea Seaca nr. f.n. | Coordonate G.P.S.: N 46.596 si E 22.733 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Cabana Cetatile Ponorului se afla in renumita zona turistica Padis din Muntii Apuseni, la o altitudine de 1079 m, in imediata apropiere (1 kilometru) a obiectivului turistic numarul unu din zona, complexul carstic Cetatile Ponorului, pe drumul forestier din Valea Cetatilor, la 1, 5 km in amonte de Cantonul Silvic Ponor.

Pentru majoritatea obiectivelor turistice din zona (circuitul Cetatilor Ponorului, Circuitul Galbenei, Ghetarul Focul Viu, Circuitul Lumea Pierduta, Poiana Ponor, Circuitul Groapa de la Barsa, etc. ) cabana are o pozitionare foarte avantajoasa.

Se poate ajunge la Cabana de pe comunicatiile Oradea - Deva, prin Sudrigiu, sau Oradea - Cluj Napoca, din Huedin.

Din saua `la Scarita` din Balileasa, parasiti drumul forestier Rachitele - Padis - Pietroasa, intrand pe o ramificatie a acestuia, care insoteste Valea Cetatilor pana la locul numit La Grajduri, o poiana in dreapta drumului cu loc de campare, grajduri ale localnicilor si un punct alimentar.

In stanga drumului se afla Cantonul Silvic Ponor, un drum de tractor care duce in Poiana Ponor si un izvor. De aici, drumul forestier continua inca 1, 5 kilometri, trece pe langa intrarea in Circuitul Cetatilor Ponorului si Circuitul Galbenei si ajunge la o intersectie, de unde, in stanga, se zareste cabana Caput (speologie). In intersectie o luati la dreapta pe Valea Seaca si la 100 de metri se afla Cabana Cetatile Ponorului.

Cabana este dotata cu sobe cu lemne in fiecare camera, curent electric de la generator.

Va asteptam!

Facilitati de cazare:

Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Se accepta animaleSe accepta animale
TV in livingTV in living
RestaurantRestaurant
Tichete de vacantaTichete de vacanta
BarBar
Sala de meseSala de mese
SemineuSemineu
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Capacitate: 60 locuri in 20 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018