Cazare Pensiunea Dinadis din Chiscau

Chiscau, Str. Principala nr. 85A | Coordonate G.P.S.: N 46.5578 si E 22.5582 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Pensiunea Daniadis este situata intr-un cadru natural de o frumusete aparte, la poalele muntelui la zero Km de pestera ursilor, despre care se poate spune ca reprezinta cea mai importanta bogatie a zonei. Paduri intinse oxigeneaza aerul pe care nu te saturi sa-l respiri. Totul este invaluit intr-o liniste profunda tulburata doarde susurul apelor cristaline care insostesc drumurile care strabat aceasta zona.


Detalii cazare:

Dormitoare - capacitate maxima 18 persoane impartite astfel:
- 2 dormitoare cu 2 paturi
- 5 dormitoare cu 1 pat
- 2 dormitoare cu baie proprie
- toate dormitoarele au Tv (64 canale)

Accesul spre localitate este usor, se face prin Beius, pe soseaua Dn79, din unde se ramifica un drum care duce pana in satul Chiscau.

Veti fi impresionati de frumusetea peisajului care asociaza dealuri molcome, acoperite cu paduri intinse de foioase si formatiuni muntoase care tin de Apuseni.

Revenirea este asigurata si de obiectivele turistice aflate in zona : Pestera Ursilor, Pestera Scarisoara, Stana de Vale.


Va Astepta la Pensiunea Daniadis!

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Rau in curteRau in curte
TV in livingTV in living
RestaurantRestaurant
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
LivingLiving
Sala de meseSala de mese

Capacitate: 18 locuri in 7 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018