Cazare Hanul Bratcutei din Bratca

Bratca, Str. Valea Bratcutei nr. 515 | Coordonate G.P.S.: N 46.9244 si E 22.6049 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Hanul Bratcutei este situat in in partea de sud-vest a localitatii Bratca, pe versantul de sud-est al platoului carstic Damis, Pensiunea Hanu Bratcutei va oferă confort într-un veritabil stil rustic.

Este locul ideal pentru a petrece vacantele, pentru a organiza intâlniri de afaceri, petreceri si teambuilding-uri, picnicuri sau diferite reuniuni intr-o atmosfera autentic romaneasca.

Totul in acest loc a fost creat astfel incat sa va bucurati de cele mai bune servicii de cazare, masa si agrement, intr-un mod original, savurînd mîncăruri traditionale românesti la marginea pădurii de foioase.

Indiferent ca doriti doar clipe de liniste sau relaxare, o partida de pescuit sau o plimbare cu căruta, toate le puteti gasi la Pensiunea Hanu Brătcutei. Va puteti bucura de toate acestea in timp ce admirati panorama Văii Brătcutei, ce se indreapta cu repeziciune spre vărsarea in Crisul Repede.

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Rau in curteRau in curte
Sala de conferinteSala de conferinte
Sanie trasa de caiSanie trasa de cai
TV in livingTV in living
ATVATV
Frigider in unitateFrigider in unitate
Masa de ping pongMasa de ping pong
RestaurantRestaurant
BarBar
DiscotecaDiscoteca
Ferma proprieFerma proprie
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Capacitate: 28 locuri in 10 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018