Cazare Hotel Karo din Magura de Bacau

Magura de Bacau, Str. Magura nr. 132 | Coordonate G.P.S.: N 46.5629 si E 26.869 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Hotel Karo este situat la marginea orasului Bacau, la doar zece minute de centrul orasului. Cunoscut si sub numele "Hanul Dintre Vii", Hotelul Karo are o pozitie privilegiata ce ofera o priveliste panoramica a Bacaului si imprejurimilor.Finalizat in octombrie 2008, Clubul Karo este un univers definit prin eleganta si confort, loc destinat celor ce apreciaza seviciile de calitate.Baie, aer conditionat, incalzire prin centrala proprie, lcd, cablu tv, telefon, wireless internet gratis, card acces, sint doar citeva din dotarile fiecarei camere.Parcarea securizata este iluminata pe timpul noptii si pazita non stop.Locatia are capacitatea de a acomoda pina la 34 de persoane astfel:

- 1 apartament/suita cu doua camere - max 4 pers

- 3 camere duble cu canapea extensibila - max 4 pers/camera

- 9 camere duble - max 2 pers/camera.Cu o capacitate maxima de 200 de locuri, restaurantul Karo poate fi modulat/compartimentat printr-un perete amovibil in doua sali de 40 respectiv 160 locuri, astfel incat in locatia noastra se pot organiza simultan evenimente distincte in fiecare din cele doua sali dar pot fi unite daca se doreste aceasta.Conferintele si seminarele pot fi gazduite in oicare din din cele doua sali ale restaurantului in functie de numarul de participanti.

Facilitati de cazare:

ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
Teren de sportTeren de sport
FaxFax
PiscinaPiscina
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
SpalatorieSpalatorie
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
Plata cu cardulPlata cu cardul
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa

Capacitate: 39 locuri in 19 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018