Cazare Hotel Lacetate din Stefanesti

Stefanesti, Str. Coasta Campului nr. 38 | Coordonate G.P.S.: N 44.727 si E 24.9706 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Hotel Lacetate a fost construit în anul 2011, hotelul surprinde prin măreţie şi prin arhitectura sa in forma unei cetati medievale. Ridicat in Valea Mare - Stefanesti, Str. Coasta Campului, Nr. 38, Complexul Hotelier Lacetate este mereu la dispoziţia ta, fie că vrei să-ţi începi ziua la o cafea, sau poate să organizezi un eveniment special din viata ta, fie ca esti in cautarea unei camere de hotel simpla dar foarte primitoare sau doresti sa încerci ceva din bucătăria hotelului, aici găseşti totul!

Situat la doar 2 km de Pitesti, Complexul hotelier Lacetate cuprinde:
O unitate de cazare alcatuita din 16 camere dispuse in felul urmator:
-8 camere duble (matrimoniale si twin);
-6 camere triple;
-2 apartamente;
Capacitatea totala de cazare este de 40 de locuri.

Un pub cu o capacitate de 130 de locuri unde puteti servi dintr-o gama diversificata de bauturi fine si de calitate, dar unde puteti sa serviti si o mancare mereu proaspata si atent pregatita pentru a satisface gusturile si celor mai exigenti clienti!
In vederea organizarii unor evenimente de maxim 90 de persoane pub-ul se transforma intr-o cocheta sala ce va sta la dispozitie pentru a petrece clipe de neuitat impreuna cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri.

Salonul Regal este sala pentru evenimente mari (evenimente private sau corporate), ce va sta la dispozitie impreuna cu o echipa profesionista de oameni care se pun in slujba dumneavoastra pentru a organiza totul in cele mai mici detalii.

Cateva puncte de interes dimprejurul Complexului Hotelier Lacetate :

In imediata apropiere a hotelului se gaseste Muzeul Golesti, Casa memoriala Liviu Rebreanu, Gara Florica, Conacul Florica, padurea Trivale, baza nautica de pe Arges.

Va Asteptam!

Facilitati de cazare:

Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Frigider in unitateFrigider in unitate
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
BarBar
DiscotecaDiscoteca
Internet wirelessInternet wireless
Plata cu cardulPlata cu cardul
TerasaTerasa

Capacitate: 40 locuri in 16 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018