Cazare Pensiunea Vidraru din Lacul Vidraru

Lacu Vidraru, Str. Transfagarasan nr. 10 | Coordonate G.P.S.: N 45.3828 si E 24.6313 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Pensiunea Vidraru este situata pe D. N. 7c, la jumatatea lacului Vidraru, pe partea dreapta a lacului, la 12 km de barajul Vidraru, (al treilea drum la dreapta, de la Baraj- exista indicator in strada) pe Valea raului "Valea cu Pesti"sunt 900 m de la drumul asfaltat. Este o zona superba inconjurata de o splendida padure de brad si patronata de rau minuat.

In curtea pensiunii exista si o mica Pastravarie ce va asteapta cu pastrav romanesc.

Pensiunea are 10 camere cu pat matrimonial, balcon, televizor si baie in fiecare camera, in patru din ele se poate adauga cate un pat suplimentar. Unitatea dispune de locuri de campare si un numar de 10 cabanuĹŁe de lemn.

Pensiunea Vidraru dispune de: loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinĹŁe, rau in curte, parcare, teren de sport, terasa de 160mp, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, crama, transport auto, ping-pong, Tv in living.

Va Asteptam!

Facilitati de cazare:

CramaCrama
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Rau in curteRau in curte
Sala de conferinteSala de conferinte
Teren de sportTeren de sport
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
Masa de ping pongMasa de ping pong
RestaurantRestaurant
BarBar
LivingLiving
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Capacitate: 24 locuri in 10 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018