Cazare Cabana Adina din Dambovicioara

Dambovicioara, Str. Valea Cheii nr. 330 | Coordonate G.P.S.: N 45.4385 si E 25.2324 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Cabana Adina se afla in localitatea Podu Dambovitei, in zona turistica Dambovicioara. Mai exact face parte din culoarul Rucar - Bran la iesirea din defileul Valea Cheii in vecinatatea riului cu acelasi nume si in limitele Parcului National Piatra Craiului.

Cabana Adina este adapostita la poalele muntilor Bucegi, beneficiind de ozonul si aerul curat specific montane, de aroma padurilor si de un mic parau ce susura in apropiere.

Un bulz ciobanesc la jarul focului de tabara, o plimbare pe munte sau o vizita la pestera Ulucelor din apropiere sunt doar o parte din motivele pentru care puteti alege Cabana Adina.


Cabana Adina dispune de un living spatios cu o capacitate de 30 de persoane, bucatarie utilata, 4 camere cu pat matrimonial si baie proprie, 5 camere cu baia pe hol, foisor, leagan si gratar.

Va asteptam!

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Rau in curteRau in curte
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
LivadaLivada
Ferma proprieFerma proprie
Gradina/CurteGradina/Curte
LivingLiving
Sala de meseSala de mese

Capacitate: 18 locuri in 9 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018