Cazare Hotel Nicky din Sebes

Sebes, Str. Parc Arini nr. fn | Coordonate G.P.S.: N 45.9511 si E 23.5712 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Hotel Nicky este localizat in parcul Arini al municipiului Sebes, jud. Alba, atmosfera calda fiind situat intr-o zona de un pitoresc desavarsit, fac din Hotel Nicky remediul excelent impotriva stresului, destinatia ideala pentru recreere, sport sau pentru orice sejur de afaceri de succes.

Va invitam sa fiti oaspetii unui loc linistit si nepoluat, unde puteti gasi un spatiu de cazare deosebit, clasificat la categoria de trei stele si care imbina in mod fericit confortul cu rusticul si natura. Stil, rafinament, eleganta pentru orice anotimp si toate gusturile.

Capacitate: 44 locuri in 18 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018