Cazare Hotel Leul de Aur din Sebes

Sebes, Str. Lucian Blaga nr. 8 | Coordonate G.P.S.: N 45.9588 si E 23.5767 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

`` Leul de Aur`` cel mai nou, dar totodata cel mai vechi hotel din Sebes, a fost construit in anul 1417, fiind ani la rand singurul han din vechiul targ al Sebesului, unul din cele mai importante orase ale Transilvaniei medievale. Micul burg este astazi unul din cele mai traversate orase din tara fiind nod rutier pentru cei care vor sa ajunga la Bucuresti, Cluj sau Arad si este situat la 50 km de Aeroportul International - Sibiu.

In prezent cladirea, aflata in centrul Sebesului, este in totalitate renovata pastrandu-si insa caracteristicile care au facut-o celebra, imbinandu-se in renovarea ei trecutul cu dotarile si finisajele de ultima generatie, neschimband nimic din aerul arhitectural al acelor vremuri.

Hotelul Leul de Aur ofera clientilor sai cazare in cele 21 camere, de trei stele, atat single matrimoniale cat si double.

Sala de conferinta poate deservi evenimente precum: conferinte, seminarii, conferinte de presa, receptii, sedinte executive, traininguri, lansari de produse, teambuilding.

Cand ora mesei a sosit, crama noastra s-a deschis cu bucate pe alese…crama in care va asteptam cu drag, a reprezentat inca de la 1417 locul in care lumea buna din vechiul burg al Sebesului se intalnea pentru a petrece si a socializa. Noi incercam si speram ca am reusit, redarea acelei atmosfere atat din punct de vedere arhitectural cat si al varietatii bauturilor si preparatelor culinare.

Daca timpul nu va permite prea mult si sunteti grabit sau in trecere, ne-am gandit si la dumneavoastra dragii nostrii prieteni si am realizat pt dvs o linie rapida de restaurant autoservire cu o varietate larga de preparate, de la ciorbe la deserturi, in care timpul lor de servire depinde doar de decizia dumneavoastra.

Hotelul este situat in centrul orasului Sebes, din judetul Alba, la intersectia Dn1 cu Dn7, la 50 de km de Aeroportul International Sibiu, la 15 km de Alba-iulia si 60 de km de Municipiul Deva. Situat in inima Romaniei, Sebesul si implicit Hotel Leul de Aur este locul ideal pentru un popas in calatoriile dumneavoastra.

Dinspre Sibiu: inaintati pe strada Lucian Blaga care strabate centrul orasului in sens unic, pe partea stanga veti gasi hotelul.

Dinspre Deva – Alba Iulia: mergeti in directia Sibiu, la sfarsitul strazii cu sens unic virati la stanga inspre Alba Iulia si in aproximativ 500m pe partea stanga veti gasi hotelul.

Facilitati de cazare:

CramaCrama
ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
TV in livingTV in living
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet prin cabluInternet prin cablu
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
BarBar
Internet wirelessInternet wireless
Plata cu cardulPlata cu cardul

Capacitate: 42 locuri in 21 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018