Cazare Complex Turistic Sapte Cetati din Pianu de Jos

Pianu de Jos, Str. Horea nr. 148A | Coordonate G.P.S.: N 45.933 si E 23.4819 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Complexul turistic Sapte Cetati ofera conditii excelente de cazare, perfecte pentru relaxare si refacere cit si pentru agrement. Dotarile moderne ale complexului turistic, serviciile centrului Spa sau bunatatile pregatite cu maiestrie de seful bucatar va vor asigura un concediu de neuitat! Complexul turistic Sapte Cetati, aflat intr-o ambianta placuta a satului Pianu de Jos, unde bogatia pamintului se imbina armonios cu peisajele variate si odihnitoare.

Ati gasit locul perfect pentru o sedere minunata. La noi veti avea parte de cea mai calduroasa tratatie pentru ca oferim servicii de calitate din partea unui personal calificat.

Peisajul specific transilvan, cu o vale lunga, strajuita de dealuri impadurite, ce se ridica indraznet spre semetia muntilor, este prezent in fundalul complexului turistic Sapte Cetati. Nu departe (2km) se gaseste terenul de golf Paul Tomita, o locatie de referinta, care gazduieste cele mai importante turnee de gen din tara, iar peste coama dealurilor de vest, se gaseste satul Tartaria unde s-au decoperit cele mai vechi scrieri ale umanitatii.

Zona istorica este subliniata de imediata apropiere a oraselor Sebes (muhlbach) si Alba Iulia (balgrad) care au marcat momente cruciale ale istoriei romanilor. Complexul turistic va pune la dispozitie :

Iazul pentru peste (desi nu de foarte mari dimensiuni) poate satisface doleantele oricarui pescar impatimit actionind sub deviza `maninci ce prinzi`

Terenul de golf pentru antrenament dedicat loviturilor de semidistanta si distanta redusa ofera jucatorilor ocazia de a-si perfectioana loviturile cele mai dificile inaintea oricarui turneu, terenul de fotbal al comunei aflat in imediata apropiere ofera o sansa de a face sport in aer liber.

Piscina si terenul de tenis disponibile din luna mai a acestui an, sunt atractii de anvengura pentru a petrece timpul liber.

Noi organizam turul celor 4 capitale : Sibiu (capitala Culturala Europeana ), Alba Iulia (capitala Spirituala a Românilor de pretutindeni) - Cetatea bastionara Alba Carolina, Sarmisegetusa Regia -capitala Daciei Libere aflata in M-tii Orastiei si Ulpia Traiana Sarmisegetusa Capitala Daciei Romane.

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Rau in curteRau in curte
Sala de conferinteSala de conferinte
Teren de sportTeren de sport
TV in livingTV in living
Cutie de valoriCutie de valori
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet prin cabluInternet prin cablu
Masa de ping pongMasa de ping pong
PiscinaPiscina
RestaurantRestaurant
Sala de fitnessSala de fitness
SpalatorieSpalatorie
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Plata cu cardulPlata cu cardul
Sala de meseSala de mese
SemineuSemineu
TerasaTerasa

Capacitate: 22 locuri in 11 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018