Cazare Pensiunea Perla Muresului din Oarda

Oarda, Str. Biruintei nr. 6 | Coordonate G.P.S.: N 46.0199 si E 23.5931 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Pensiunea Perla Muresului este situata in inima Transilvaniei, la intrarea in municipiul Alba-iulia, inainte de podul de peste raul Mures.

Constructia este noua si are 10 camere cu 2 paturi si pat matrimonial dotate cu baie proprie, televizor si internet.

Pensiunea dispune de restaurant cu bucstarie traditional romaneasca unde se pot organiza mese festive si alte evenimente, si sala de conferinte echipata corespunzator.

Parcarea proprie, terasa, locul pentru agrement cu gratar si cuptor de paine, intregesc oferta noastra.

Simplitatea, amabilitatea si profesionalismul nostru sunt atuurile pe care ne bazam atunci cand spunem ca odata ce ne veti fi trecut pragul o sa reveniti.

Capacitate: 20 locuri in 10 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018