Cazare Hanul Sfantu Gheorghe din Ighiu

Ighiu, Str. Ighiu, Principala nr. 50 | Coordonate G.P.S.: N 46.1427 si E 23.5162 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Hanul Sfantu Gheorghe se afla la o distanta de 12 km de Alba Iulia, in localitatea Ighiu, straveche asezare cu mosteniri a vechilor civilizatii coloniste sasesti si maghiare.

In una dintre aceste case vechi boieresti functioneaza acum hanul, a carui faima a trecut demult granitele tarii datorita clientelei internationale care a dus cu ea amintirea sejurului petrecut aici.

Dupa restaurari interminabile, proprietara acestui han unic, de origine romana stabilita in Italia, si-a adunat fortele si a creeat ceea ce se vede astazi. Imbinari esentiale intre piatra, lemn si fier forjat, camere dotate cu tot confortul, sala de sedinte, gradina splendida, flori, spatii deschise, piscina, restaurant rafinat si elegant in vechea crama a acestei case cu o capacitate de 80 de locuri, 3 terase si o bucatarie de exceptie.

S-au facut multe investitii in echipamente si dotari dar si in instruirea personalului: training-uri, cursuri pentru bucatari in strainatate, calificarea personalului, angajarea pe timpul sezonului de vara a unui chef bucatar din Italia.

Clientela este constituita din oameni de afaceri romani si din strainatate dar si din clienti care doresc sa petreasca o seara sau un weekend in afara rutinei din oras.

De-a lungul timpului hanul si-a facut o clientela internationala datorita serviciilor oferite, a diferitelor intalniri de afaceri, protocoale, ocazii speciale, meeting-uri a diverselor societati.

Sala de sedinte are 40 de locuri, gazduind deseori firme care-si desfasoara cursurile de training, vanzari, resurse umane.

Specialitatile bucatariei sunt multiple acordand o importanta majora produselor de prima calitate iar o mare parte a pastelor fainoase sunt facute in casa: ravioli, lunette, tagliatelle, lasagnette, etc. Tagliata pe piatra olara, fileul de manzat Ť protagonist de exceptie ť, muschiuletul cu hribi de padure, purcelul la protap, carpacci de carne si peste, salatele, deserturile, sunt doar cateva din meniurile propuse.

Va asteptam!

Capacitate: 28 locuri in 14 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018