Cazare Pensiunea Scarisoara din Garda de Sus

Garda de Sus, Str. Ghetari nr. 243 | Coordonate G.P.S.: N 46.5286 si E 22.7637 [vezi harta]

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Pensiunea Scarisoara, este o ferma traditionala din Tara Motilor, situata la altitudinea de 1100m, in imediata apropiere a pesterii Ghetarul de la Scarisoara, intr-un cadru natural deosebit, inconjurata de paduri de brad si molid.

Totul a pornit din dorinta arzatoare, a proprietarilor de a dezvolta o mica afacere in agroturism ca alternative la cea a exploatarii padurii, astfel putem spune ca acesta pensiune, este o pensiune pilot de dezvoltare a agroturismului pe platoul Ghetarului de la Scarisoara.

Pensiunea s-a dezvoltat, incetul cu incetu, de la 5 camere cu 2 bai comune pana la 15 camere si 12 bai in momentul de fata, acest lucru a fost posibil datorita finalizrii proiectului de aductiune a apei curente pe acest platou.

Pensiunea are si o ferma proprie ;cu vaci, purcei, si pasari de curte, precum si o curte imensa de 4-5 hectare care se invecineza cu padurea.

Este un loc ideal pentru a vizita multe obiective turistice din Muntii Apuseni.

Pestera Ghetarul de la Scarisoarasituata la 15 minute, Cheile Ordancusii cu pesterapoarta lui Ionele traseu marcat cu banda albastra care poate fi facut foarte usor pe timp de vara in 5 ore;, Coiba Mare, Coiba Mica, Izbucul Tauz, si Pestera Ghetarul de la Vartop, traseu marcat cu, triungi albastru si care poate fi facut deasemenea in cca. 6-7 ore dus intors, asta pentru iubitorii de drumetie montana.

Pentru cei ce doresc sa o faca cu masina din anumite motive pensiunea va poate pune la dispozitie, propria masina de teren, cu care putem face inclusiv zona Padis, Cetatile Ponorului, Focul Viu, etc.

Odata ajunsi pe aceste locuri, o sa ramineti incintati nu numai de obiectivele turistice deosebit de frumoase, cat si de, frumusetile peisajului cultural, aici veti intilni la tot pasul acele casute construite pe picioare din piatra, care iti dau senzatia ca stau sa cada, desi unele, stau asa de veacuri, sau surile acoperite cu cetina de brad si aschii, tote despartite intre ele de distante apreciabile, pierdute prin poieni si “doline”, astfel poti sa intilnesti casa motului unde nici nu te asteptai, insa cu un ghid priceput, toate aceste lucruri o sa vi se para deosebit de interesante, pentru ca ele tin de istoria Tarii Motilor, locul de unde au pornit, rascoala lui Horea, si revolutia lui Avram Iancu.

Acces: catunul Ghetar apartine de comuna Garda de Sus (aflata pe Valea Ariesului, pe drumul national ce face legatura dintre Turda si Stei). Distante: Oradea-130 km, Alba Iulia: 120km, Cluj Napoca 150 km.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
Teren de sportTeren de sport
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
Masa de ping pongMasa de ping pong
SpalatorieSpalatorie
Ferma proprieFerma proprie
Gradina/CurteGradina/Curte
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Capacitate: 30 locuri in 15 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. eOferteCazare.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum proprietarul pentru o rezervare

Paste 2017 | Craciun 2017 | Revelion 2018